Wij zijn nieuwsgierig

We zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en de wereld rond jouw merk. Onze drive? Content maken die harten verovert en bijdraagt aan het realiseren van marketing- en communicatiedoelstellingen. We hebben alle expertises in huis voor het maken van video, podcasts, magazines, social media posts, copy en fotografie.

Laat ons weten hoe we je kunnen adviseren en ondersteunen. Van strategie tot creatie, we staan voor je klaar. 

Ik wil contact!
Visie

Een goed gesprek kent geen eind

Wat is een vriendschap waard na slechts één ontmoeting? En wat zijn iemands woorden waard zonder een luisterend oor..? Bij LBL geloven we dat klantrelaties niets anders zijn dan mensrelaties. Wij zijn wij dol op ontmoetingen. Niet als eindpunt, maar als beginpunt. Want de waarde van een relatie blijkt niet na één gesprek of het leveren van één campagne. De échte waarde zit in het doorlopende contact. Wij werken aan constante content voor blijvende verbindingen.

werken bij

Hoofdredacteur

Wij zoeken een hoofdredacteur voor Hallo Jumbo. Een teamplayer met leidinggevende capaciteiten. En ervaring als hoofdredacteur bij een B-to-C customer magazine. Deel jij onze visie dat Hallo Jumbo in kwalitatief oogpunt moet kunnen wedijveren met de beste publieksbladen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature hoofdredacteur

Video creative

We zijn op zoek naar een eigenwijze en enthousiaste video creative. Een concepter die alles weet van formats, scripts, storyboards en verhalen met impact. Krijg jij energie van het adviseren van klanten en het bedenken van videoseries en campagnes? Ben je creatief én denk je strategisch? En weet jij hoe je via de juiste distributie een publiek bereikt met video? Dat is wat we zoeken! Waar wacht je nog op, reageer direct op deze mooie vacature

Vacature video creative

Contentspecialist

Blink jij uit in jouw vak? En is design, copy, video, online marketing, projectmanagement of bladenmaken écht jouw ding? Dan willen we je graag leren kennen. Grijp je kans en solliciteer. Wij zijn dol op talent!

Bekijk vacatures