Wij zijn nieuwsgierig

We zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en de wereld rond jouw merk. Onze drive? Content maken die harten verovert en bijdraagt aan het realiseren van marketing- en communicatiedoelstellingen. We hebben alle expertises in huis voor het maken van video, podcasts, magazines, social media posts, copy en fotografie.

Laat ons weten hoe we je kunnen adviseren en ondersteunen. Van strategie tot creatie, we staan voor je klaar. 

Ik wil contact!
Visie

Een goed gesprek kent geen eind

Wat is een vriendschap waard na slechts één ontmoeting? En wat zijn iemands woorden waard zonder een luisterend oor..? Bij LBL geloven we dat klantrelaties niets anders zijn dan mensrelaties. Wij zijn dol op ontmoetingen. Niet als eindpunt, maar als beginpunt. Want de waarde van een relatie blijkt niet na één gesprek of het leveren van één campagne. De échte waarde zit in het doorlopende contact. Wij werken aan constante content voor blijvende verbindingen.

werken bij

Freelance animator

Wij willen ons team aan videomakers uitbreiden met freelance animatoren: creatieve mensen die heer en meester zijn in hun vak, die trends op het gebied van 3D illustraties kennen en betere ideeën hebben dan wijzelf 🙂 Beschrijven we jou? Reageer dan nu!

Vacature freelance animator

Contentspecialist

Blink jij uit in jouw vak? En is design, copy, video, online marketing, projectmanagement of bladenmaken écht jouw ding? Dan willen we je graag leren kennen. Grijp je kans en solliciteer. Wij zijn dol op talent!

Bekijk vacatures