We zijn betrokken

We verdiepen ons in de wereld rond jouw merk. Om samen te bouwen aan de beste relatie met jouw publiek. Hoe: met een content-aanpak die harten verovert en fans maakt.

Daarom hebben we alle expertises in huis om jouw communicatie naar een hoger plan te tillen. Niet alleen specialisten in magazinevideo, social media, podcasts en webcopy. We beschikken ook over drie editsuites, een opnameruimte voor podcasts en een studio met keuken voor receptontwikkeling, (food)fotografie en -video.

We zijn nieuwsgierig naar jouw wensen. Op zoek naar een ijzersterke campagne? Een creatief communicatieplan nodig? Behoefte aan een vette video? Wij staan in de startblokken!

Ik wil contact!
play
Visie

Een goed gesprek kent geen eind

Wat is een vriendschap waard na slechts één ontmoeting? En wat zijn iemands woorden waard zonder een luisterend oor..? Bij LBL geloven we dat klantrelaties niets anders zijn dan mensrelaties. Wij zijn wij dol op ontmoetingen. Niet als eindpunt, maar als beginpunt. Want de waarde van een relatie blijkt niet na één gesprek of het leveren van één campagne. De échte waarde zit in het doorlopende contact. Wij werken aan constante content voor blijvende verbindingen.

 

Onze werkwijze

Met onze klanten hebben wij ‘gewone’ mensrelaties. Na een tijdje samenwerken voelt het alsof we collega’s zijn. Dat lijken onze klanten ook fijn te vinden, want met de meesten werken we al jáááren samen. Voor ons betekent een goede werkwijze korte lijnen en heldere communicatie. Hoe dat er in de praktijk uitziet? Nou, zo!

werken bij

Contentspecialist

Blink jij uit in jouw vak? En is design, copy, video, online marketing, projectmanagement of bladenmaken écht jouw ding? Dan willen we je graag leren kennen. Grijp je kans en solliciteer. Wij zijn dol op talent!

Bekijk vacatures