Een zilveren Effie!

Lekker! Zilver! LBL won, samen met alle bureaus van Jumbo, de zilveren Effie met de reclamecampagne van Jumbo.

lees meer
21-10-2019

De favoriete podcasts van...

Bij LBL hebben we een heleboel enthousiaste podcast-luisteraars. Weten welke podcasts favoriet zijn? We zetten er zes voor je op een rijtje. Veel luisterplezier!

lees meer
7-10-2019

In 6 stappen naar de video die jij wil

Zet je vaak video in, maar is het eindresultaat niet altijd wat je verwachtte? Dikke kans dat er bij de briefing al iets is misgegaan. Wat helpt, is een juiste checklist. En: een briefing wordt beter als je inzicht hebt in het productieproces. Ik neem je graag in zes stappen mee. Zo kom je nooit meer – of in elk geval minder vaak – voor verrassingen (of eerder: teleurstellingen) te staan. 

lees meer
12-09-2019

Vere loopt stage

Een gloednieuw kantoor en een nieuwe stagiaire, LBL is volop in beweging! Vere Kerkkamp (20), derdejaars communicatiestudente en rasechte Arnhemmer komt ons tot half januari versterken.

lees meer
5-09-2019

Podcast-serie rond levensvragen

Radboud Centrum Sociale Wetenschappen bestaat vijf jaar en samen bedachten we een mooie vertelvorm om daar aandacht aan te besteden. We maakten vijf inspirerende podcasts over vragen die ons allemaal wel eens bezighouden, zoals: Hoe weet ik wie ik ben? Hoe word ik een wereldverbeteraar?

lees meer
5-08-2019

100% Leven voor blinden en slechtzienden. Bartiméus gaat ervoor.

Dit jaar heeft Bartiméus, de grootste organisatie voor visueel beperkten in Nederland, haar huisstijl en propositie aangepast. De nieuwe slogan is kort en krachtig: 100% Leven. Het idee erachter? Het gaat niet om hoeveel procent je ziet, het gaat om hoeveel procent je leeft. Bartiméus wil blinden en slechtzienden helpen het maximale uit het leven te halen.

 

lees meer
18-06-2019

Banner & beeldmerk jubileum NautaDutilh

Misschien heb je hem al gezien, de banner op het pand van NautaDutilh aan de Zuid-As? Met trots prijkt daar de slogan ‘295 years of Adaptive Thinking’.

 

lees meer