Lobke Heisen
6-06-2019

Wij gaan verhuizen!

Op 1 september verhuist LBL naar de Jansbuitensingel 23 in Arnhem. Voor het eerst werken we dan met alle 39 collega’s samen op één locatie!

 

In het hart van Arnhem

We gingen het afgelopen anderhalf jaar als een RAKET. Met al die nieuwe collega’s erbij, werd ons kantoor aan het Willemsplein wat krap. Nu werken we alweer een hele tijd op twee verschillende locaties in Arnhem. Dat gaat heel goed, mede dankzij Slack, gezamenlijke werkoverleggen en voldoende uitjes. Maar zeg nou eerlijk: sparren doe jij toch ook ‘t liefst spontaan en ‘on the go’? Als je bij elkaar zit, kun je nu eenmaal beter op elkaar inspelen. En daarom verhuizen we 1 september met z’n allen naar de Jansbuitensingel 23, middenin het centrum.

Ons nieuwe pand heeft alle faciliteiten die we ons maar kunnen wensen. Zoals een inhouse studio voor fotografie en video en een podcast- en VR-ruimte. Hiermee kunnen we nog efficiënter (samen)werken en sneller schakelen in producties.

Meer ontmoetingen en samenwerkingen

De nieuwe locatie biedt daarnaast letterlijk heel veel ruimte om nog beter in contact te komen met onze klanten, elkaar en onze grote crew aan freelancers. Er zijn veel vergaderplekken en we krijgen zelfs ons eigen café waar we events gaan organiseren. Vanuit het hart van Arnhem willen we bij LBL ontmoetingen stimuleren en samenwerkingen bevorderen via korte lijnen. Klanten en onze vaste freelancers kunnen bij ons op locatie komen werken en van dichtbij meekijken met de producties die we voor en met hen maken.

PS. Uiteraard blijven we supergoed bereikbaar met de auto en trein (Arnhem Centraal).

 

 

Meer nieuws
21-06-2014

5 voordelen van video marketing

Video marketing is hot. Steeds meer bedrijven geven video een prominentere rol in hun marketingmix. En steeds meer […]

lees meer
11-05-2014

4 feiten over social business

We leven in een netwerksamenleving waarbij we via social media contacten leggen, conversaties voeren en aan relaties bouwen. […]

lees meer
30-10-2017

Blijf je identiteit herijken. Doe een merksessie.

Met een sterke merkidentiteit geef je je merk een persoonlijkheid, met specifieke waarden. Het maakt je herkenbaar en […]

lees meer