12-09-2019

Vere loopt stage

Een gloednieuw kantoor en een nieuwe stagiaire, LBL is volop in beweging! Vere Kerkkamp (20), derdejaars communicatiestudente en rasechte Arnhemmer komt ons tot half januari versterken.

Op de vraag ‘Waar ben je goed in?’ antwoordt ze: ‘De Nederlandse taal. Ik hou van schrijven en redactiewerk. Bij LBL wil ik de rest van mijn talenten ontdekken. Ik ga overal meekijken en meewerken en ervaren hoe het er aan toe gaat bij een contentmarketingbureau. Mijn interesse voor video is in ieder geval al gewekt.’

Een van haar talenten kunnen we in ieder geval al goed gebruiken: haar kennis over muziek van ver voor haar tijd. Regelmatig test Vere deze kennis tijdens een muziekquiz, en niet onverdienstelijk. Het perfecte geheime wapen voor als we ons weer eens aan een muziekquiz wagen als je het ons vraagt!

Heel veel plezier en succes, Vere!

Meer nieuws
18-06-2019

Banner & beeldmerk jubileum NautaDutilh

Misschien heb je hem al gezien, de banner op het pand van NautaDutilh aan de Zuid-As? Met trots prijkt daar de slogan ‘295 years of Adaptive Thinking’.

 

lees meer
6-06-2019

Wij gaan verhuizen!

Op 1 september verhuist LBL naar de Jansbuitensingel 23 in Arnhem. Voor het eerst werken we dan met alle 39 collega’s samen op één locatie!

 

lees meer
5-06-2019

Karin Kemperman is onze nieuwe algemeen directeur

1 mei startte Karin Kemperman (38) bij ons als algemeen directeur. Samen met creatief directeuren Lobke Heisen en Jiska Neve neemt zij de dagelijkse leiding van LBL op zich.

lees meer