12-09-2019

Vere loopt stage

Een gloednieuw kantoor en een nieuwe stagiaire, LBL is volop in beweging! Vere Kerkkamp (20), derdejaars communicatiestudente en rasechte Arnhemmer komt ons tot half januari versterken.

Op de vraag ‘Waar ben je goed in?’ antwoordt ze: ‘De Nederlandse taal. Ik hou van schrijven en redactiewerk. Bij LBL wil ik de rest van mijn talenten ontdekken. Ik ga overal meekijken en meewerken en ervaren hoe het er aan toe gaat bij een contentmarketingbureau. Mijn interesse voor video is in ieder geval al gewekt.’

Een van haar talenten kunnen we in ieder geval al goed gebruiken: haar kennis over muziek van ver voor haar tijd. Regelmatig test Vere deze kennis tijdens een muziekquiz, en niet onverdienstelijk. Het perfecte geheime wapen voor als we ons weer eens aan een muziekquiz wagen als je het ons vraagt!

Heel veel plezier en succes, Vere!

Meer nieuws
5-09-2019

Podcast-serie rond levensvragen

Radboud Centrum Sociale Wetenschappen bestaat vijf jaar en samen bedachten we een mooie vertelvorm om daar aandacht aan te besteden. We maakten vijf inspirerende podcasts over vragen die ons allemaal wel eens bezighouden, zoals: Hoe weet ik wie ik ben? Hoe word ik een wereldverbeteraar?

lees meer
5-08-2019

100% Leven. Daar zit muziek in!

Dit jaar heeft Bartiméus, de grootste organisatie voor visueel beperkten in Nederland, haar huisstijl en propositie aangepast. De nieuwe slogan is kort en krachtig: 100% Leven. Het idee erachter? Het gaat niet om hoeveel procent je ziet, het gaat om hoeveel procent je leeft. Bartiméus wil blinden en slechtzienden helpen het maximale uit het leven te halen.

lees meer
18-06-2019

Banner & beeldmerk jubileum NautaDutilh

Misschien heb je hem al gezien, de banner op het pand van NautaDutilh aan de Zuid-As? Met trots prijkt daar de slogan ‘295 years of Adaptive Thinking’.

 

lees meer