17-05-2019

Vanavond eten we pizza!

Vandaag is het Pizza Party Day. Nodig je vrienden uit, ga aan de slag met pizzadeeg en toppings, en geniet van de lekkerste zelfgemaakte pizza’s. Wij hebben er wat oude Hallo Jumbo’s op nageslagen voor de beste pizzarecepten.

 

Welke pizza maak jij?

Wat dacht je van een variatie op de klassieke pizzabodem met een bloemkoolpizza met trostomaatjes en harissa-olie? Of ga je voor de goedbelegde bonte groentepizza met Italiaanse ham? Een lekkere variatie hierop is de verse pizza met tomaatjes, parmaham en spinaziepesto. Zin in een pizza met ingrediënten van het seizoen, dan moet je echt de pizza ham-asperge met mimosa van ei proberen. Om de pizza party in stijl af te sluiten is het toetje feestelijke watermeloenpizza’s. Happy Pizza Party Day!

Meer nieuws
11-04-2019

Beeldschone paasfolder

Misschien was het je al opgevallen: de kerst- en paasfolder van Jumbo zagen er deze keer anders uit. Het was Jumbo’s wens om de folders, die al jarenlang door LBL gemaakt worden, in een nieuw jasje te steken. Ik vertel je alles over het beeldbeleid van de paasfolder nieuwe stijl.

lees meer
8-04-2019

Cadeau gezocht - Toffe winkels gevonden

Er is er een jarig! Hoera! Hoera!

Het is weer zover: een jarige bij LBL. Met zo’n 40 collega’s is het bijna elke week raak. Slingers, taart en – niet vergeten! – een cadeautje. Wat dat laatste betreft zitten we goed in Arnhem. Deze prachtige, groene stad heeft echt hele leuke winkeltjes. En ik weet ze te vinden. Volg mij. 🙂

lees meer
27-03-2019

Een digitale lofzang op print

Print maakt een revival door. Voor een papiervreter en magazinemaker als ik is dat natuurlijk geen nieuws. Sterker nog, print is toch nooit weggeweest?! Of nóg sterker: print was niet eerder zó’n gaaf en krachtig communicatiemiddel.

lees meer