29-04-2021

Vacatures bij LBL

Ondanks corona groeien we bij LBL nog steeds en werken we aan uitdagende opdrachten. We zijn daarom altijd op zoek naar leuke en slimme collega’s als aanvulling op ons team. Zoals ervaren communicatieadviseurs, vlotte videomakers en creatieve contentspecialisten. Een overzicht van alle vacatures bij LBL vind je op Homerun. Check onze bedrijfspagina voor alle vacatures.

Vacatures bij LBL
Meer nieuws
31-03-2021

Zes valkuilen bij het maken en inzetten van een whitepaper

Whitepapers zijn effectieve leadmachines. Klinkt naar? Is het niet! Je geeft je (potentiële) klanten precies wat ze willen en dat is: relevante informatie. Geen reclamepraatje, maar een oplossing voor een probleem of het antwoord op een vraag. Natuurlijk is jouw product of dienst daar onderdeel van, maar in plaats van díe te promoten deel je de kennis en expertise erachter. Daar win je klanten, leads of thought leadership mee.

 

lees meer
25-02-2021

Nieuwe rollen binnen LBL

LBL bestaat dit jaar 17 jaar. In die jaren is het bureau uitgegroeid tot een club met meer dan 40 specialisten in huis op alle vlakken van contentcreatie. Van concept tot realisatie, van magazines tot social media campagnes. Vooral de laatste jaren groeien we flink. Dat vraagt ook om nieuwe rollen.

lees meer
10-02-2021

Samenwerking met PubliQare

LBL kiest voor een duurzame samenwerking met PubliQare voor het implementeren en verder ontwikkelen van een content orchestration platform voor het maken en publiceren van content.

lees meer