12-10-2021

Vacatures bij LBL

Met zo’n 40 collega’s hebben wij alle specialisten in huis voor de contentmarketing en communicatie van onze opdrachtgevers, zoals TenneT, Essent en Staatsbosbeheer. Door toenemende opdrachten zijn we altijd op zoek naar leuke en slimme collega’s als aanvulling op ons team. Zoals ervaren communicatieadviseurs, vlotte videomakers en creatieve contentspecialisten. Een overzicht van alle vacatures bij LBL vind je hier.

Vacatures bij LBL
Meer nieuws
9-09-2021

Gelderse campagne om laaggeletterdheid te verminderen

Niks mooier dan een interessante opdracht voor een goed doel. In dit geval het verminderen én bespreekbaar maken van laaggeletterdheid in Gelderland. Want deze provincie zet zich – samen met partners – in om de ongeveer 200.000 laaggeletterden in Gelderland beter mee te kunnen laten doen in de samenleving. LBL ontwikkelde in samenwerking met de provincie de middelen en media-aanpak voor een campagne die deze ondersteuning onder de aandacht brengt en laaggeletterdheid bespreekbaar maakt.

lees meer
20-08-2021

Campagne Cobercokwartier

Arnhem is binnenkort een woongebied met 320 woningen rijker: Cobercokwartier. Het is een nieuw stoer stuk stad aan de Rijn, waar wonen, werken en leven samenkomen. Voor en vooral mét gebiedsontwikkelaar BPD zetten wij deze bruisende nieuwe plek op de kaart bij Arnhemmers met de campagne ‘Leven in Cobercokwartier. Dit is het moment’. Maar hoe kun je de doelgroep warm maken voor een gebied wat nog niet eens bestaat? We got this covered.

lees meer
24-05-2021

Achterhoek op de kaart met campagne 'Onverwachte Hoek'

Met een verwacht aantal vacatures van 27.000 in 2030, wil de Achterhoek haar aantrekkelijke kant als werkregio laten zien. Bij LBL ontwikkelden we de campagne ‘Onverwachte Hoek’, die mensen verleidt de Achterhoek op zijn minst te overwegen als regio om te wonen en werken.

 

 

lees meer