Mike Groot Zevert
22-01-2019

ScanCoveryTrial ijskoud avontuur

In tien dagen met de auto van Haaksbergen naar het noordelijkste punt van Europa: De Noordkaap, dwars door winters Scandinavië. 88 teams deden begin januari dit jaar mee met de ScanCoveryTrial, zo’n 200 mensen. Wij mochten deze spectaculaire tocht vastleggen.

 

Rijden op coördinaten

Deelnemers van de autotoertocht ScanCoveryTrial ontvangen coördinaten, en rijden hier zo snel mogelijk (rekening houdend met de verkeersregels) naartoe. Op de juiste plek aangekomen ontvangen ze de coördinaten voor de volgende bestemming. Iedere dag eindigt in een hotel.

 

Videoregistratie met hindernissen

De trial registreren en monteren betekende met twee mediawagens tot de nok toe gevuld met videoapparatuur de deelnemers achterna. Al rijdend op spekgladde wegen, geteisterd door sneeuwstormen achterin de auto video’s monteren. En in temperaturen van -25 oC buitenshots maken, drone vliegen of filmend meerennen met sledes voortgetrokken door een auto. Maar bovenal betekende het een onvergetelijke ervaring waarin het Noorderlicht niet ontbrak!

 

Eind november kun je de ScanCoveryTrial vanuit je luie stoel volgen in het driedelige programma Scandinavian Road Trip op RTL7.

 

Meer nieuws
16-09-2016

Hoe laat je verschillende typen content op elkaar aansluiten?

Content is er in alle soorten en maten en voor elk kanaal. Het aanbrengen van een driedeling in […]

lees meer
20-03-2018

Social media: het strijdtoneel voor de politiek

Ouderwetse, saaie, nietszeggende billboards langs de weg in Nijmegen, daar zit ik niet meer op te wachten. Gelukkig […]

lees meer
8-04-2019

Cadeau gezocht - Toffe winkels gevonden

Er is er een jarig! Hoera! Hoera!

Het is weer zo ver: een jarige bij LBL. Met – om en nabij – 40 collega’s is het bijna elke week raak. Slingers, taart en – niet vergeten! – een cadeautje. Wat dat laatste betreft zitten we goed in Arnhem. Deze prachtige, groene stad heeft echt hele leuke winkeltjes. En ik weet ze te vinden. Volg mij 🙂

lees meer