Mike Groot Zevert
22-01-2019

ScanCoveryTrial ijskoud avontuur

In tien dagen met de auto van Haaksbergen naar het noordelijkste punt van Europa: De Noordkaap, dwars door winters Scandinavië. 88 teams deden begin januari dit jaar mee met de ScanCoveryTrial, zo’n 200 mensen. Wij mochten deze spectaculaire tocht vastleggen.

 

Rijden op coördinaten

Deelnemers van de autotoertocht ScanCoveryTrial ontvangen coördinaten, en rijden hier zo snel mogelijk (rekening houdend met de verkeersregels) naartoe. Op de juiste plek aangekomen ontvangen ze de coördinaten voor de volgende bestemming. Iedere dag eindigt in een hotel.

 

Videoregistratie met hindernissen

De trial registreren en monteren betekende met twee mediawagens tot de nok toe gevuld met videoapparatuur de deelnemers achterna. Al rijdend op spekgladde wegen, geteisterd door sneeuwstormen achterin de auto video’s monteren. En in temperaturen van -25 oC buitenshots maken, drone vliegen of filmend meerennen met sledes voortgetrokken door een auto. Maar bovenal betekende het een onvergetelijke ervaring waarin het Noorderlicht niet ontbrak!

 

Eind november kun je de ScanCoveryTrial vanuit je luie stoel volgen in het driedelige programma Scandinavian Road Trip op RTL7.

 

Meer nieuws
17-01-2019

Koken met Jumbo’s Wat Eten We

Een van de meest gestelde vragen in onze huishoudens is ongetwijfeld ‘Wat eten we vanavond?’. Jumbo’s Wat Eten We? bij SBS6 geeft het antwoord. In het programma presenteert Roberta iedere werkdag een snel, makkelijk en lekker recept. Kook mee en zet iets lekkers op tafel. Succes gegarandeerd, want ook deze recepten produceert LBL.

lees meer
14-01-2019

Goede kantoornemens

2019 is begonnen en nu al blijkt 80 procent van de goede voornemens alweer gesneuveld. Zelf heb ik er helemaal niets mee, ik doe niet aan goede voornemens. En jij misschien ook niet… Maar ik moet zeggen, van deze tips voor goede voornemens op het werk werd ik wél blij…

lees meer
19-12-2018

Klaar voor kerst!

Wij weten wel wat voor heerlijks we gaan eten met Kerst dankzij het Hallo Jumbo kerstmagazine en de folder. Watertanden gegarandeerd.

lees meer