4-01-2016

Nieuw: Ondernemerscollege van Baker Tilly Berk

Baker Tilly Berk inspireert ondernemers in hun ondernemerschap en leiderschap, onder meer via video en blogs op het online platform Ondernemerscollege. Op dit platform zijn korte inspiratiecolleges van bevlogen sprekers te bekijken. Bij de video’s schrijven experts van Baker Tilly Berk verdiepende blogs die de toegevoegde waarde van Baker Tilly Berk laten zien. LBL ondersteunt Baker Tilly Berk bij het ontwikkelen van deze inhoudelijke bijdragen.

Elke twee weken verschijnt een nieuwe video waarin de kijker wordt meegenomen in de trends van vandaag en de wereld van morgen. De laatste ontwikkelingen in de economie en de verschillende branches passeren de revue. Door kennis van en voor ondernemers te delen wil Baker Tilly Berk inspelen op veranderingen, trends en nieuwe technologieën waar ondernemers voortdurend mee te maken krijgen.

Toegevoegde waarde

De blogs die aan de video’s ‘hangen’ gaan dieper in op een (sub)onderwerp uit het college. Vanuit de behoefte en belevingswereld van de ondernemer geven de experts van Baker Tilly Berk hun persoonlijke visie op het onderwerp, het ondernemer- en leiderschap, tips en mooie praktijkvoorbeelden. Zo laten zij de toegevoegde waarde van Baker Tilly Berk zien.

Bezoekers van het platform kunnen in relatief korte tijd een flinke shot inspiratie en informatie opdoen: 20 minuten video en 2 minuten leestijd en ze zijn weer helemaal bij.