Lobke Heisen
5-12-2018

Nieuwe huisstijl

In december introduceren we onze nieuwe huisstijl. Vandaag ging onze nieuwe website live. Champagne!

LBL is sinds januari 2018 sterk gegroeid. We hebben bijna dubbel zo veel specialisten in huis en een tweede vestiging in Arnhem geopend. LBL is met name versterkt op het vlak van online communicatiecampagnes en video, waardoor we onze andere opdrachtgevers nog beter crossmediaal kunnen bedienen. Van strategie tot uitvoering.

Bij een LBL waarin zoveel nieuwe ideeën, kennis en ervaring zijn toegevoegd, hoort wat ons betreft een nieuwe huisstijl. Eentje die van ons allemaal is en waarmee we fris en vol ambitie 2019 ingaan. Onze nieuwe huisstijl beeldt verbinding uit: tussen merken en hun publiek, tussen de diverse communicatiekanalen en natuurlijk tussen LBL en onze relaties en tussen onze medewerkers onderling.

 

Uiteraard zijn we zelf erg blij zijn met onze nieuwe ‘look’:-)  Maar er zijn ook mensen die al hebben gezegd dat ze onze slomo-video van de oude website gaan missen. Speciaal voor hen:

 

play
Meer nieuws
11-03-2019

Cameraploeg in de lucht

Het is snel, licht en vliegt als witte of zwarte streep door de lucht. Is het een vogel, een vliegtuig? Nee het is een drone! Het perfecte apparaat om video-opnames mee te maken vanuit de lucht. Bijvoorbeeld hoog boven de bomen terwijl de zon opkomt, in een achtervolging met een auto of om een bouwplaats van bovenaf te bekijken. Ik vertel je hoe ik dit doe.

lees meer
22-02-2018

Steengoede productie voor Provincie Gelderland

In de SteenGoed Challenge zoekt de Provincie Gelderland samen met Harm Edens een nieuwe, duurzame toekomst voor leegstaande, […]

lees meer
10-11-2018

We love de herfst!

Het licht, de kleuren en natuurlijk Sinterklaas.
We love de herfst!

lees meer