30-01-2020

Manon loopt stage

Vere heeft eind januari het stagestokje overgedragen aan Manon. Manon is 19 jaar en tweedejaarsstudent communicatie. Ze komt ons tot half juni versterken! Wat hoopt ze uit haar stage bij ons te halen?

Manon: “Help, ik vind alles leuk! Van vormgeving tot teksten schrijven, alles wat met communicatie te maken heeft spreekt mij aan… Tijdens mijn stage bij LBL werk ik mee aan verschillende opdrachten voor veel verschillende organisaties. Zo krijg ik een goede indruk van de werkzaamheden bij een contentmarketing- en communicatiebureau. Aan het einde van mijn stage hoop ik op deze manier beter te weten waar ik het meest enthousiast van word, en waar mijn talent ligt.

In mijn vrije tijd scrol ik graag door Instagram of Pinterest. Dit is de perfecte inspiratiebron voor mij. Ik sta ook graag in de keuken nieuwe recepten uit te proberen. Bananenbrood en carrotcake zijn favoriet!”

 

Meer nieuws
14-11-2019

Een zilveren Effie!

Lekker! Zilver! LBL won, samen met alle bureaus van Jumbo, de zilveren Effie met de reclamecampagne van Jumbo.

lees meer
21-10-2019

De favoriete podcast van...

Bij LBL hebben we een heleboel enthousiaste podcast-luisteraars. Welke podcasts onze favorieten zijn? We zetten er zes voor je op een rijtje. Veel luisterplezier!

lees meer
7-10-2019

In zes stappen naar de video die jíj wil

Zet je vaak video in, maar is het eindresultaat niet altijd wat je verwachtte? Dikke kans dat er bij de briefing al iets is misgegaan. Wat helpt, is een juiste checklist. En: een briefing wordt beter als je inzicht hebt in het productieproces. Ik neem je graag mee in zes stappen. Zo kom je nooit meer – of in elk geval minder vaak – voor verrassingen (of eerder: teleurstellingen) te staan. 

lees meer