15-12-2017

LBL en HPM bundelen krachten

GROOT NIEUWS! Per 1 januari 2018 gaan LBL en HPM Corporate Video verder als één bedrijf: LBL. Een gezamenlijke organisatie waarin we onze krachten bundelen en onze expertises op het gebied van communicatiestrategie, concept en uitvoering nóg beter tot hun recht komen.

Van strategie tot uitvoering
Een gouden combinatie vinden we zelf. Communicatie is het afgelopen decennium steeds visueler geworden. Bewegend beeld (video, gif, cinemagraph) krijgt dan ook vaker een belangrijke rol in contentmarketing. De reden dat wij al regelmatig nauw samenwerkten. Een samenwerking die nu logisch leidt tot een fusie. In de nieuwe combinatie vormen we een enthousiaste club van zo’n 35 videomakers, strategen, vormgevers, marketeers en copywriters. Samen adviseren en ondersteunen we organisaties in het complete proces van contentmarketing

Wat verandert er?
Nou eigenlijk in de praktijk niet zoveel, we blijven de kwaliteit leveren die je van ons gewend bent. Het enige verschil; we zijn nog beter in staat om onze opdrachtgevers te ondersteunen in het gehele communicatiespectrum.

Meer weten?
Vanaf 1 januari 2018 staan we vol in de startblokken als het nieuwe LBL. Mocht je nu al meer willen weten, neem gerust contact op of kom langs voor een kop koffie.