Suzanne
17-01-2019

Koken met Jumbo’s Wat Eten We

Een van de meest gestelde vragen in onze huishoudens is ongetwijfeld ‘Wat eten we vanavond?’. Jumbo’s Wat Eten We? bij SBS6 geeft het antwoord. In het programma presenteert Roberta iedere werkdag een snel, makkelijk en lekker recept. Kook mee en zet iets lekkers op tafel. Succes gegarandeerd, want ook deze recepten produceert LBL.

Realtime meekoken

Vanaf 7 januari kun je iedere werkdag vanaf 17:30 uur realtime meekoken met Jumbo’s Wat Eten We? bij SBS6. Als kijker zie je de bereiding van begin tot eind en kun je deze dus stap voor stap volgen. Wij produceren de recepten voor het programma. Recepten die staan voor gemak, tijdswinst en genieten. Die passen bij het seizoen en waarbij we letten op een voor iedereen haalbaar budget. De recepten bestaan uit maximaal 6 ingrediënten die je nog moet kopen, de rest komt uit de voorraadkast. Zo zet je snel een lekkere en gezonde maaltijd op tafel met een minimum aan inspanning.

Beelden om bij te watertanden

Ook maken wij de gerechtbeelden die je ziet op de website van Jumbo. En een selectie van vijf ‘Wat Eten We’-recepten verschijnt maandelijks in Hallo Jumbo.

Meer nieuws
14-01-2019

Goede kantoornemens

2019 is begonnen en nu al blijkt 80 procent van de goede voornemens alweer gesneuveld. Zelf heb ik er helemaal niets mee, ik doe niet aan goede voornemens. En jij misschien ook niet… Maar ik moet zeggen, van deze tips voor goede voornemens op het werk werd ik wél blij…

lees meer
19-12-2018

Klaar voor kerst!

Wij weten wel wat voor heerlijks we gaan eten met Kerst dankzij het Hallo Jumbo kerstmagazine en de folder. Watertanden gegarandeerd.

lees meer
5-12-2018

Nieuwe huisstijl

In december introduceren we onze nieuwe huisstijl. Vandaag ging onze nieuwe website live. Champagne!

lees meer