Suzanne The
17-01-2019

Koken met Jumbo’s Wat Eten We

Een van de meest gestelde vragen in onze huishoudens is ongetwijfeld ‘Wat eten we vanavond?’. Jumbo’s Wat Eten We? bij SBS6 geeft het antwoord. In het programma presenteert Roberta iedere werkdag een snel, makkelijk en lekker recept. Kook mee en zet iets lekkers op tafel. Succes gegarandeerd, want ook deze recepten produceert LBL.

Realtime meekoken

Vanaf 7 januari kun je iedere werkdag vanaf 17:30 uur realtime meekoken met Jumbo’s Wat Eten We? bij SBS6. Als kijker zie je de bereiding van begin tot eind en kun je deze dus stap voor stap volgen. Wij produceren de recepten voor het programma. Recepten die staan voor gemak, tijdswinst en genieten. Die passen bij het seizoen en waarbij we letten op een voor iedereen haalbaar budget. De recepten bestaan uit maximaal 6 ingrediënten die je nog moet kopen, de rest komt uit de voorraadkast. Zo zet je snel een lekkere en gezonde maaltijd op tafel met een minimum aan inspanning.

Beelden om bij te watertanden

Ook maken wij de gerechtbeelden die je ziet op de website van Jumbo. En een selectie van vijf ‘Wat Eten We’-recepten verschijnt maandelijks in Hallo Jumbo.

Meer nieuws
11-05-2014

4 feiten over social business

We leven in een netwerksamenleving waarbij we via social media contacten leggen, conversaties voeren en aan relaties bouwen. […]

lees meer
16-12-2014

Waarom online video werkt

De waarde van online video is door consumenten massaal ontdekt. Het is gratis ‘on demand information’. Niet voor […]

lees meer
24-06-2015

Jumbo’s vakantie doeboek voor kinderen

Deze zomer ligt er bij Jumbo Supermarkten ‘Het leukste vakantie doeboek’ klaar. Een extraatje voor de kleinste klanten, […]

lees meer