Suzanne The
17-01-2019

Koken met Jumbo’s Wat Eten We

Een van de meest gestelde vragen in onze huishoudens is ongetwijfeld ‘Wat eten we vanavond?’. Jumbo’s Wat Eten We? bij SBS6 geeft het antwoord. In het programma presenteert Roberta iedere werkdag een snel, makkelijk en lekker recept. Kook mee en zet iets lekkers op tafel. Succes gegarandeerd, want ook deze recepten produceert LBL.

Realtime meekoken

Vanaf 7 januari kun je iedere werkdag vanaf 17:30 uur realtime meekoken met Jumbo’s Wat Eten We? bij SBS6. Als kijker zie je de bereiding van begin tot eind en kun je deze dus stap voor stap volgen. Wij produceren de recepten voor het programma. Recepten die staan voor gemak, tijdswinst en genieten. Die passen bij het seizoen en waarbij we letten op een voor iedereen haalbaar budget. De recepten bestaan uit maximaal 6 ingrediënten die je nog moet kopen, de rest komt uit de voorraadkast. Zo zet je snel een lekkere en gezonde maaltijd op tafel met een minimum aan inspanning.

Beelden om bij te watertanden

Ook maken wij de gerechtbeelden die je ziet op de website van Jumbo. En een selectie van vijf ‘Wat Eten We’-recepten verschijnt maandelijks in Hallo Jumbo.

Meer nieuws
14-03-2017

De hero’s van vandaag: merken met betekenis

Merken die erin slagen hun identiteit en kernwaarden op een logische manier te verbinden aan een (hoger) maatschappelijk […]

lees meer
10-07-2014

4 manieren waarop klanten je marketing verbeteren

Wie zich oriënteert op de aankoop van een product of het inhuren van een dienst, maakt de beslissing 9 van […]

lees meer
27-06-2016

Synergie leidt tot een krachtige boodschap

We worden al een aantal jaren doodgegooid met kreten als ‘content is king, distribution is queen‘ en ‘content […]

lees meer