<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 068c1385b1e58fefee778b032c20e55cfcb1d7eb
Kitty Lakeman-de Bruijn
19-12-2018

Klaar voor kerst!

Wij weten wel wat voor heerlijks we gaan eten met Kerst dankzij het Hallo Jumbo kerstmagazine en de folder. Watertanden gegarandeerd.

Magazine: zin in de feestdagen

Van Texels sterrenmenu en shared dinner tot vegalekkers en ouderwets knus gourmetten… In het sfeervolle decembernummer van Hallo Jumbo pakken we flink uit met kerstkoken. 196 pagina’s vol inspiratie, waar voor iedereen wel iets feesttafelwaardigs tussen zit.
Verder: lees hoe mensen in Nederland anno 2018 kerst vieren. We portretteerden vijf klanten en dat leverde prachtige, persoonlijke verhalen op. En natuurlijk lekker veel tips, handige info en leuke weetjes over alles wat met de mooiste dagen van het jaar verband houdt. Zo krijg je er echt ‘lekker’ zin in!

Folder: kersthelden

Ook maakten we een stijlvolle kerstfolder die huis-aan-huis verspreid is. Prachtige productfotografie, strak opgemaakt en overzichtelijk ingedeeld per eetmoment. Lezers worden geïnspireerd en verleid met heerlijke eet- en drinkideeën voor Kerstmis en Oud & Nieuw. Luxe lekkers voor een lage prijs, makkelijk te bereiden en snel klaar. En wat een fijne service: behalve dat boodschappen in de winkel te koop zijn, kunnen klanten ze ook online bestellen waarna ze thuis bezorgd worden.

Meer nieuws
6-05-2014

Owned media: branded of non branded?

Merken zetten hun marketingbudget steeds vaker in voor contentmarketing waarbij owned (en earned) media de boventoon voeren en […]

lees meer
20-05-2019

Infographics over de natuur

In elke uitgave van Staatsbosbeheer magazine is er wel een te vinden: een infographic. Waar beeld vaak illustratief is bij tekst, is een infographic twee-in-één. Het is een manier om complexe informatie lekker behapbaar te brengen. Bovendien is het een prettige afwisseling in de visuele taal van natuurfotografie en portretten.

lees meer
4-08-2017

What’s in a name: vaktermen in content marketing

Bureaus en marketeers schermen met allerlei jargon als het gaat om de inzet van merkcontent in het bereiken […]

lees meer
<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 068c1385b1e58fefee778b032c20e55cfcb1d7eb