Kitty Lakeman-de Bruijn
19-12-2018

Klaar voor kerst!

Wij weten wel wat voor heerlijks we gaan eten met Kerst dankzij het Hallo Jumbo kerstmagazine en de folder. Watertanden gegarandeerd.

Magazine: zin in de feestdagen

Van Texels sterrenmenu en shared dinner tot vegalekkers en ouderwets knus gourmetten… In het sfeervolle decembernummer van Hallo Jumbo pakken we flink uit met kerstkoken. 196 pagina’s vol inspiratie, waar voor iedereen wel iets feesttafelwaardigs tussen zit.
Verder: lees hoe mensen in Nederland anno 2018 kerst vieren. We portretteerden vijf klanten en dat leverde prachtige, persoonlijke verhalen op. En natuurlijk lekker veel tips, handige info en leuke weetjes over alles wat met de mooiste dagen van het jaar verband houdt. Zo krijg je er echt ‘lekker’ zin in!

Folder: kersthelden

Ook maakten we een stijlvolle kerstfolder die huis-aan-huis verspreid is. Prachtige productfotografie, strak opgemaakt en overzichtelijk ingedeeld per eetmoment. Lezers worden geïnspireerd en verleid met heerlijke eet- en drinkideeën voor Kerstmis en Oud & Nieuw. Luxe lekkers voor een lage prijs, makkelijk te bereiden en snel klaar. En wat een fijne service: behalve dat boodschappen in de winkel te koop zijn, kunnen klanten ze ook online bestellen waarna ze thuis bezorgd worden.

Meer nieuws
8-05-2014

6 Tips voor deelbare content

Hoe zorg je ervoor dat mensen over je (blijven) praten en je verhaal delen met anderen? 6 Tips […]

lees meer
24-03-2016

De mogelijkheden van 360 graden video

Video is overal. En de ontwikkelingen rondom online video gaan razendsnel. Vergeleken met vorig jaar heb je als […]

lees meer
26-06-2015

Van content marketing naar conversatie marketing

Content marketing heeft meer en meer als doel conversaties over en met je merk te realiseren. Merken streven […]

lees meer