Jitske Wedman
18-06-2019

Banner & beeldmerk jubileum NautaDutilh

Misschien heb je hem al gezien, de banner op het pand van NautaDutilh aan de Zuid-As? Met trots prijkt daar de slogan ‘295 years of Adaptive Thinking’.

 

Adaptief denken is wat het internationale advocatenkantoor al sinds de oprichting in 1724 relevant houdt. Het is de subtiele kunst van mentale lenigheid, flexibiliteit en creativiteit en heeft alles te maken met leren denken in plaats van te leren wat te denken.

Voor de viering van het 295-jarig jubileum ontwierpen we behalve de bestickering voor kantoor Amsterdam, ook een speciaal beeldmerk:

Het jubileum-beeldmerk is een knipoog naar de spotlight waarin NautaDutilh dit jaar staat. Visueel ligt het in het verlengde van de beroemde ‘blue spot’ uit het logo van het advocatenkantoor.

Het beeldmerk is terug te zien bij de receptie van alle kantoren. In Amsterdam en Rotterdam als lichtprojectie op de muur en bij de buitenlandse kantoren op staande banners.

Meer nieuws
6-06-2019

Wij gaan verhuizen!

Op 1 september verhuist LBL naar de Jansbuitensingel 23 in Arnhem. Voor het eerst werken we dan met alle 39 collega’s samen op één locatie!

 

lees meer
5-06-2019

Karin Kemperman is onze nieuwe algemeen directeur

1 mei startte Karin Kemperman (38) bij ons als algemeen directeur. Samen met creatief directeuren Lobke Heisen en Jiska Neve neemt zij de dagelijkse leiding van LBL op zich.

lees meer
20-05-2019

Infographics over de natuur

In elke uitgave van Staatsbosbeheer magazine is er wel een te vinden: een infographic. Waar beeld vaak illustratief is bij tekst, is een infographic twee-in-één. Het is een manier om complexe informatie lekker behapbaar te brengen. Bovendien is het een prettige afwisseling in de visuele taal van natuurfotografie en portretten.

lees meer