Video's en klantverhalen stimuleren groei Esdec

Bijzonder zoals opdrachten soms tot ons komen. Bij Esdec bleek de kracht van het netwerk en goede referenties. Marketing manager Niek Hengeveld die van Berendsen naar Esdec ging, wist ons weer te vinden. Hij introduceerde ons in het zeer innovatieve en ambitieuze Esdec, dat ook in Amerika aan de weg timmert.

 

 

De vraag

Esdec produceert montagesystemen voor zonnepanelen. De kracht van de bevestigingssystemen van Esdec zit ‘m in de eenvoud en daar zit ‘m meteen ook een probleem. De producten spreken voor zich, maar niet meteen tot de verbeelding. Daarin wilde Esdec verandering brengen met klantverhalen. En dat was dan ook meteen het project dat ze bij ons neerlegden: het maken van aansprekende verhalen over enthousiaste klanten.

 

De creatie

Inmiddels zijn op de site van Esdec verschillende door ons geproduceerde klantcases te vinden. Deze klantcases worden ook gedrukt zodat Esdec ze kan overhandigen aan klanten. Behalve deze referenties hebben we ook andere content voor Esdec gemaakt. Zo is ons videoproductieteam aangehaakt om een campagne rond betrouwbaarheid te lanceren in samenwerking met de research & development-afdeling van Esdec. Via een combinatie van video, animatie, brochures en webcopy maakten we testresultaten toegankelijk en wordt inzichtelijk hoe Esdec garant staat voor een betrouwbaar systeem. Top om op deze manier bij te dragen aan de marketingstrategie.

play
Ander werk

Campagne over schuldhulpverlening voor Gemeente Nijmegen

DHL: van moodclips tot corporate video

Restyling magazines Erasmus Medisch Centrum