Webstories en uitlegvideo's stimuleren groei Esdec

Bijzonder zoals opdrachten soms tot ons komen. Bij Esdec bleek de kracht van het netwerk en goede referenties. Marketing manager Niek Hengeveld die van Berendsen naar Esdec ging, wist ons weer te vinden. Hij introduceerde ons in het zeer innovatieve en ambitieuze bedrijf Esdec dat onlangs nog het Amerikaanse EcoFasten heeft overgenomen.

 

 

De vraag

De vraag

Esdec produceert montagesystemen voor zonnepanelen. De kracht van de bevestigingssystemen van Esdec zit ‘m in de eenvoud en daar zit ‘m meteen ook een probleem. De producten spreken voor zich, maar niet meteen tot de verbeelding. Daarin wilde Esdec verandering brengen met klantverhalen. En dat was dan ook meteen het project dat ze bij ons neerlegden: het maken van aansprekende verhalen over enthousiaste klanten.

 

Creatie

Creatie

Inmiddels zijn op de site van Esdec verschillende door ons geproduceerde en vormgegeven klantcases te vinden. Behalve deze referenties hebben we ook andere content voor Esdec gemaakt. Zo is ons videoproductieteam aangehaakt om een prachtige campagne rond betrouwbaarheid te lanceren in  samenwerking met de research & development-afdeling. Via een combinatie van video, animatie, brochures en webcopy maakten we testresultaten toegankelijk en wordt inzichtelijk hoe Esdec garant staat voor een betrouwbaar systeem. Top om op deze manier bij te dragen aan de marketingstrategie.

play
Ander werk

Elis bereikt doelgroep met whitepapers en video

Complete crossmediale campagne voor Jumbo zakelijk

Randstad Blauw. Interne communicatie