Webstories: klanten in het zonnetje

Bijzonder zoals opdrachten soms tot ons komen. Bij Esdec bleek de kracht van het netwerk en goede referenties. Marketing manager Niek Hengeveld die van Berendsen naar Esdec ging, wist ons weer te vinden. Hij introduceerde ons in het zeer innovatieve en ambitieuze bedrijf Esdec dat onlangs nog het Amerikaanse EcoFasten heeft overgenomen.

 

De vraag

De vraag

Esdec produceert montagesystemen voor zonnepanelen. De kracht van de bevestigingssystemen van Esdec zit ‘m in de eenvoud en daar zit ‘m meteen ook een probleem. De producten spreken voor zich, maar niet meteen tot de verbeelding. Daarin wilde Esdec verandering brengen met klantverhalen. En dat was dan ook meteen het project dat ze bij ons neerlegden: het maken van aansprekende verhalen over enthousiaste klanten.

 

play
Creatie

Creatie

Inmiddels zijn op de site van Esdec verschillende door ons geproduceerde en vormgegeven klantcases te vinden en hebben we ook andere content voor Esdec gemaakt. Zo is ook ons videoproductieteam aangehaakt, dat een prachtige video heeft gemaakt voor de research & development-afdeling van Esdec. Top om ook op die manier bij te dragen aan de marketingstrategie.

Ander werk

Van klant naar fan via Hallo Jumbo magazine.

Bekijk case

Campagne Arbodienstverlening

Bekijk case

Magazines over relaxt ondernemen

Bekijk case