<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 068c1385b1e58fefee778b032c20e55cfcb1d7eb

Webstories: klanten in het zonnetje

Bijzonder zoals opdrachten soms tot ons komen. Bij Esdec bleek de kracht van het netwerk en goede referenties. Marketing manager Niek Hengeveld die van Berendsen naar Esdec ging, wist ons weer te vinden. Hij introduceerde ons in het zeer innovatieve en ambitieuze bedrijf Esdec dat onlangs nog het Amerikaanse EcoFasten heeft overgenomen.

 

 

De vraag

De vraag

Esdec produceert montagesystemen voor zonnepanelen. De kracht van de bevestigingssystemen van Esdec zit ‘m in de eenvoud en daar zit ‘m meteen ook een probleem. De producten spreken voor zich, maar niet meteen tot de verbeelding. Daarin wilde Esdec verandering brengen met klantverhalen. En dat was dan ook meteen het project dat ze bij ons neerlegden: het maken van aansprekende verhalen over enthousiaste klanten.

 

 

Creatie

Creatie

Inmiddels zijn op de site van Esdec verschillende door ons geproduceerde en vormgegeven klantcases te vinden en hebben we ook andere content voor Esdec gemaakt. Zo is ook ons videoproductieteam aangehaakt, dat een prachtige video heeft gemaakt voor de research & development-afdeling van Esdec. Top om ook op die manier bij te dragen aan de marketingstrategie.

play
Ander werk

Whitepapers over hightech cleaning

Bekijk case

Video lancering Sportakkoord

Bekijk case

Communicatie met zorg en aandacht

Bekijk case
<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 068c1385b1e58fefee778b032c20e55cfcb1d7eb